Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Ρόμπες,ανασφάλεια και εργολαβίες

Φίλε Τάκη χαραμίζεσαι εσύ πρέπει να ήσουν δήμαρχος και όχι ο ανασφαλής αδερφός σου.
Τώρα τρέξε να γράψεις και να απαντήσεις αλλά ήδη τον πρώτο τον κλείσαμε και σιγά-σιγά αποκαλύπτονται και τα υπόλοιπα δικά σου μπλογκς.
Μάθαμε και για το χέρι που σου έβαλαν οι συντροφοί σου για τα μπλογκ που στήνεις και βρίζεις μέχρι και τους φίλου σου και από την άλλα σου την χαλάσαμε όταν αποκαλύψαμε ότι συνδικαλιστικά το παίζεις ανταρτούλης.
Οι κιτρινιάρηδες κάνουν μπαμ ότι είναι και αυτοί δικοί σου και πρόσεχε μην μπερδεψεις τους κωδικούς όπως έκανες με το πασοκικό μπλογκ ,με το τripono και μετά τρέχεις να τα κατεβάσεις.
Μέχρι και ο Μπολώτας σας έκανε ρόμπα και κάρφωσε τον Νικολάκη ότι συνεργαζόσαστε και ήταν σε αποστολή για να γράφει μόνο τα υπέρ.
Τι έγινε και τα σπάσετε;
Η πολεοδομία φταίει, οι σεισμοί η τίποτα άλλο;
Ο εργολαβίες του δήμου πως πάνε γιατί παλιότερα ο αδελφό σου είχε άριστες σχέσεις με τον γνωστό εργολάβο που το όνομα του μοιάζει με του ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ.
Τα άλλα τα δήθεν δεξιά αγιόπεδα θα γράψουν κάτι εναντίον του πασοκικού Σαράντη ή θα κράζουν μόνο όσους έχετε αναλάβει σε αποστολή.
Και να αποφασίσουν αν είναι με τον Καρατζαφέρη ή με την Νεα Δημοκρατία γιατί μία υποστηρίζουν τον ανύπαρκτο εργάτη Γιαννακά και από την άλλη παρακαλάνε να μην πάει ο Νταηλάης στο ΛΑΟΣ
Τώρα οι υπόλοιποι
Οι γυρολόγοι της συμφοράς έκαναν σεμινάριο στο καρδιολόγο για να μάθει το ποίημα ή τους παιδευει.
Άσε άλλο λάθος Τάκη που κάνεις με τους πεθαμένους γυρολόγους που τους έχετε αναγάγει σε προσωπικότητες με τα βαρετά σχόλια που κάνετε.
Καλύτερα να πάνε με τον καρδιολόγο θα έχεις σίγουρα τη νίκη.
Ο μορφονιός ,ο ραλίστας τι κάνει μοιράζει ακόμα υποσχέσεις στον Ελαιοτριβάρη ότι θα κατέβουν μαζί στις εκλογές.
Εκείνο τον Σπανάκο τον έχει ακόμη ή όχι;
Τα ορφανά του Ταμπακίδη τα βρήκαν με τον ανασφαλή Σαράντη;
Ο Τσώκος τα βρήκε με το Νικητόπουλο για να τον αρχίσουμε στο κράξιμο γιατί ο Τάκης έγινε προβλέψιμος.
Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο.