Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Στηρίζουμε τον πραγματικό δήμαρχο ... Τάκη Σαράντη

Tι κάνεις ρε Τακούλη ;
Κουράστηκα να ασχολούμαι με σένα αλλά δεν με αφήνεις με τις παπαριές που γράφεις στα άλλα μπλογκς.
Αν και έπεσε δουλειά με την συγκέντρωση καταλαβαίνω ότι είσαι πολυάσχολος και δεν προλαβαίνεις να τα ενημερώνεις αμέσως όλα γιατί είναι μπούφος ο αδελφό σου και έτσι έπρεπε να τον βοηθήσεις με το 301. Έτσι κι αλλιώς ολάκερη Άγιοι Ανάργυροι ξέρουν ότι είσαι ο πραγματικός δήμαρχος.Εγώ σε στηρίζω στις επόμενες εκλογές αν κατέβεις.Στους δημοσιογράφους με ποιο ψηφοδέλτιο κατεβαίνεις άραγε με το επίσημο του κόμματος ή με τους πρασινοροζ αντάρτες.
Ρε μπαγάσα δεν φτάνει που έγινε ρόμπα ο χοντρούλης με την σύλληψη το προχώρησες μέχρι και διάρρηξη έστησες στο δημαρχείο για να κλέψουν όλα τα έγγραφα που σας κάνουν ρόμπα εσένα και τον χαζοβιόλη τον Μαρίνη που ούτε να κρυφτεί δεν ξέρει από τις μαλακίες που έχει κάνει.
Για την συγκέντρωση δεν μιλάω ήσουν πραγματικά άξιος θαυμασμού κρίμα που δεν είσαι δήμαρχος. Ο Νικολάκης κάνει μόνο για καμιά μακαρονάδα.
Βέβαια έκανες και την μεγάλη αποκαλυψη για τον Κίμωνα και γελάσαμε μέχρι δακρύων εκεί ήταν που τσίμπησες και προδόθηκες ότι σου ανήκουν τέσσερα μπλογκς.
Εκεί στα παιδιά του Ανένταχτου φρόντισε να πληρώσεις τα μεζεδάκια που τρως εσύ και λιγδιάρης ο κολλητό σου γιατί οι άνθρωποι έχουν και υποχρεώσεις.Είναι άδικο τόση δουλειά ρίχνουν.
Με τον γιατρό της πλάκας δεν ασχολούμαι γιατί είναι άχρωμος ,άοσμος και βλαξ δεν έχει ενδιαφέρον ενώ με εσένα έχει άλλη χάρη.
Περιμένω Τακούλη να κατεβάσεις συνδυασμό τότε θα σταματήσω και να γράφω. Θα το αξίζεις γιατί χωρίς εσένα ο αδελφός σου θα ήταν τώρα στην αγκαλιά καμιάς γκόμενας και θα το έπαιζε γαμπρός.
Περιμένω νέα σου φίλε Τάκη